Topp 10 innlegg 2018

Topp 10 innlegg 2018 viser at kaker og bakst er og blir populært blant mine lesere. Poteter som er å finne på toppen, er ofte å finne på topplistene, og det er veldig morsomt å se at jeg får full klaff (når dette gjentar seg) på det jeg deler.

Året 2018 har vært et opplevelsesrikt år hvor jeg bl.a. har kunnet feire innlegg nr. 1000 på en av mine andre blogger Idéfull – Toves matglede. Med 137 innlegg her inne, har jeg noen igjen for å klare å ta igjen dette.
I tillegg har jeg startet nok en blogg, og denne gangen er det en samleside for vafler. Alle typer vafler er velkommen på Vaffelkos.

Jeg har begynt å male, og 2019 ser ut til å bli et spennende år i den avdelingen, for jeg skal ha utstilling i Lillestrøm i mars. Håper å se deg der.

I mellomtiden deler jeg mine smakfulle idéer av hjertens lyst, og har du noe du ønsker å se mere av her inne, må du gjerne komme med forslag til meg. Takk for følget så langt.

Topp 10 mest besøkte innlegg på Mat for 2 i 2018 er

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk