Som fortjent?

Jeg har skrevet en krimroman, og fordi jeg har fått avslag på avslag fra forlag til forlag, velger jeg å publisere krimromanen her inne.

I tillegg til å skrive bok på fritiden, er jeg også matskribent, blomsterdekoratør, autodidakt kunstner,  innholdsprodusent, fotograf, tekstforfatter, oppskriftsutvikler, inspirator, matgledespreder, digital markedsfører, SEO, WordPress, Canva, Youtube, Facebook, Instagram, video, annonsering m.m.

Kontakt meg for kreativt og kommersielt samarbeid, intervjuer eller om du bare har spørsmål til det jeg gjør. 

E-postadressen min er tove.holter@idefull.no
Mobilnummeret mitt er 416 61 069

Om historien min – «Som fortjent?»

I bunnen er dette en oppdiktet historie som jeg bygger på med navn fra familien og ting som både jeg og mannen min har opplevd, enten hver for oss eller sammen. At jeg har fagbrev som blomsterdekoratør og er matskribent, har satt sitt preg på hva hovedpersonen i romanen liker å gjøre. 

Etter å ha bodd tre år i Tyskland, flyttet jeg til Blystadlia, hvor jeg traff Lars (Birger), og som jeg er gift med i dag. Vi har tre barn; Martin (eldstemann), Andreas (minstemann) og lille Nora som bare ble 9 dager. Alle er med i boka på hver sin måte.

Kapitlene 2 og 4, samt deler av kapittel 8 er selvopplevde. 

Om du fortjener det, finner du oppskrifter på bakst/kaker nevnt i historien bakerst i boka. Her er det snakk om noen få oppskrifter.

«Som fortjent» – Dette er bare noe man hører i en positiv sammenheng. Jeg sier aldri at jeg har det som fortjent, om jeg opplever noe forferdelig. I denne boka er det flere personer som muligens får som fortjent…
Dette overlater jeg til leseren å dømme.

Jeg har hatt 4 testlesere til boken, og alle har konkludert med det samme: Dette er en god og lettlest historie. En «Page Turner». Jeg tar dem på ordet og publiserer derfor prosjektet mitt for dere.

Glad lesing!

Skulle det være ønske om kommersielle samarbeid, intervjuer eller om du har andre henvendelser, når du meg på
tove.holter@idefull.no eller på 416 610 69.

Ser fram til å høre fra dere.