Om meg og mine kreative sider

Jeg heter Tove Holter – jeg er gift og har 2 voksne sønner.

Matskribent, blomsterdekoratør, autodidakt kunstner, forfatter, innholdsprodusent, fotograf, tekstforfatter, oppskriftsutvikler, inspirator, matgledespreder, digital markedsfører, SEO, WordPress, Canva, Youtube, Facebook, Instagram, video, annonsering m.m.

Kontakt meg for kreativt og kommersielt samarbeid, intervjuer eller om du bare har spørsmål til det jeg gjør. 

E-postadressen min er tove.holter@idefull.no
Mobilnummeret mitt er 416 61 069

Hei, og velkommen til min side som stadig fylles på med smakfulle idéer. 
Jeg startet med å skrive på Idéfull i november 2011, og i 2021 kunne jeg feire 10års jubileum som matskribent.

Opprinnelig er jeg fra Andenes på Andøya, men bor nå i Rælingen sammen med mann og den yngste sønnen vår. Før Rælingen, bodde jeg i over 20 år på Skedsmokorset, og før dette, har jeg også bodd tre år i Tyskland, hvor jeg gikk et år på amerikansk skole og to år på tysk skole.

Av utdannelse, har jeg fagbrev som blomsterdekoratør, jeg er markedsøkonom fra BI og digital markedsfører fra NKI.
Jeg er veldig glad i tittelen min mann har gitt meg – Markblomsten. 🙂

Det er ikke bare her jeg har har delt min matglede. Jeg har tidligere også skrevet på bloggene Vaffelkos og Mat for 2. Disse har jeg nå samlet på en og samme nettside – www.idefull.no. Det skal fortsatt være enkelt å finne fram til oppskriftene. Et tips til rask tilgang, er å bruke søkefeltet.

Jeg liker meg i det kreative hjørnet, og jeg utfolder meg der når jeg lager mat, maler bilder, skriver dikt og limericker, noe du også vil finne igjen her på bloggen min www.idefull.no som man også finner under navnet www.smakfulleideer.no

Trenger du mer inspirasjon, er jeg er også å finne på Facebook/Idéfull, Facebook/Mat for 2, Youtube, Instagram/Idéfull og Instagram/Mat for 2.

Å eksperimentere på kjøkkenet er morsomt, og det gir meg stor glede å servere noe som også faller i smak hos andre, både i form av nye idéer og bilder.

Jeg er av den oppfatning at man ikke trenger ikke følge oppskrifter slavisk. Bytt ut, ta bort eller legg til det du måtte ønske, slik at retten passer akkurat deg og det du liker. Vær kreativ. Når det er sagt, er det viktig at man er nøye med kakeoppskrifter. Dette har jeg erfart… 🙂

Håper du finner noe du liker, og lar deg inspirere av her inne.

Kakekonkurranser jeg har vunnet

Jeg har vunnet mange konkurranser og utfordringer på blant annet Matbloggsentralen.no, og i 2014 vant jeg to kakekonkurranser.

 1. OL-kaken i regi av Tine med «Red Velvet Chili Chocolate Cake» oversatt til «Vinterdrøm» etter seieren.
 2. Norges beste bakst i regi av Bremykt Steke og Bake med «Saftig eplekake».

Prosjekter jeg har hatt i samarbeid med Bremykt og Bakeklubben

 • Jeg har laget innholdet til julekakeheftet for Bremykt steke og Bake – De 7 slagene,
  og dette kom på markedet i ukene 42/43 2015.
 • Jeg har vært med i tre forskjellige reklamefilmer for Bremykt Steke og Bake på TV. Her figurerte jeg som hovedpersonen hvor jeg bakte cookies og kanelsnurr i tillegg til å lage sjokoladekrem til muffins.
 • Jeg har vært med i fem forskjellige reklamefilmer for Bremykt til bruk på Facebook. Her bakte jeg en festvariant av sjokoladekake, kanelsnurr med vaniljekrem, Bremykt-kaken, ostekake med karamell og sjokoladekake i langpanne.
 • Jeg har levert innhold og baketips til Bakeklubben sitt digitale nyhetsbrev.
 • Jeg har vært med i og bidratt med innhold til Bremykt sin adventskalender på Facebook.
  Dette var et samarbeid med Bremykt og Baker- og Konditorlandslaget.
 • Jeg har vært med i juryen til konkurransen Norges Beste Bakst i regi av Bremykt i 2015, 2016, 2017, 2018 og 2019.

Kakekrigen sesong 5

Jeg er med i Kakekrigen sesong 5 på kanal FEM. Første dagen vant jeg det gule lederforkleet og jeg var med til ukesfinalen, hvor jeg måtte gi tapt for Trond som vant hele krigen.

Månedens matblogger

Jeg har vært månedens matblogger på Matprat.no og ukens matblogger tre ganger på godt.no.
Jeg har bidratt med oppskrifter til Priors brosjyre høsten 2014, og en av mine oppskrifter på ostesmørbrød er med i Jan Vardøens kokebok «Smelt» etter at jeg vant Matbloggsentralens ostesmørbrød-konkurranse i samarbeid med Tine. Ostesmørbrødet – Fyldig smak av Italia.

Skulle det være ønske om kommersielle samarbeid, intervjuer eller om du har andre henvendelser, når du meg på tove.holter@idefull.no eller på 416 610 69.

Ser fram til å høre fra dere.