Om meg og mine kreative sider
Jeg heter Tove Holter – jeg er gift og har 2 voksne sønner.
Matskribent, blomsterdekoratør, autodidakt kunstner, forfatter, innholdsprodusent, fotograf, tekstforfatter, oppskriftsutvikler, inspirator, matgledespreder, digital markedsfører, SEO, WordPress, Canva, Youtube, Facebook, Instagram, video, annonsering m.m.
Kontakt meg for kreativt og kommersielt samarbeid, intervjuer eller om du bare har spørsmål til det jeg gjør.
E-postadressen min er tove.holter@idefull.no
Mobilnummeret mitt er 416 61 069
Hei, og velkommen til min side som stadig fylles på med smakfulle idéer.
Jeg startet med å skrive på Idéfull i november 2011, og i 2021 kunne jeg feire 10års jubileum som influenser, inspirator og matskribent.
Nytt høsten 2024
Jeg har ryddet opp i mine over 1000 oppskrifter / tips og inspirasjon. Finner du ikke det du leter etter og har havnet på denne siden, betyr det at siden er arkivert.
Jeg er opprinnelig fra Andenes på Andøya, og jeg har også bodd på Skedsmokorset, i Lillestrøm, på Lillehammer og i Tyskland. For øyeblikket bor jeg i Rælingen sammen med Lars.
Av utdannelse, har jeg fagbrev som blomsterdekoratør, jeg er markedsøkonom fra BI og digital markedsfører fra NKI.
Jeg er veldig glad i tittelen min mann har gitt meg 👉 Markblomsten.
Jeg har tidligere også delt min matglede på nettsidene Vaffelkos og Mat for 2.
Disse to favorittene har jeg nå samlet på en og samme nettside 👉 www.idefull.no.
Idéen med Mat for 2, er at det skal være smakfullt, kjapt og gæli godt til deg og en du er glad i. Jeg deler for inspirasjon ved kjøkkenbenken og glede rundt matbordet.
Smakspanelet i Mat for 2 består for det meste av Lars og meg, og jeg lager akkurat passe mengde for oss 2, med mulighet for rester dagen etterpå.
Vi må også en tur innom Vaffelkos som faktisk ble opprettet fordi jeg var i dialog med et forlag om en vaffelbok. Etter å ha vært veldig positiv, mente plutselig forlaget at det holdt med en vaffelbok på markedet og jeg fikk dermed ikke vaffelbokdrømmen oppfylt. Etter hvert flyttet jeg alle vaffeloppskriftene mine inn her på www.idefull.no, og da var det over 50 stk. av dem.
I mars 2021 ble jeg kontaktet av noen damer som hadde planer om å lage vaffelbok. De synes bloggen min var veldig fin og spurte pent om å få bruke noen av mine oppskrifter i sin bok. Jeg skulle selvfølgelig krediteres.
Smigret som jeg ble, syntes jeg dette hørtes ok ut, og jeg stilte krav om at de skulle kreditere meg og min nettside hver gang de brukte noe som var mitt, også på digitale flater og i sosiale medier.
I ettertid tenker jeg jo at jeg burde visst / skjønt bedre. Lang historie kort – I den store vaffelboka finner du 16 av mine vaffeloppskrifter, noe som utgjør 25% av boka, og jeg vil si at det er betydelig mye mer enn «bare noen» vaffeloppskrifter.
Skuffet måtte jeg innse at dette ikke ble helt som jeg hadde trodd. Navnet mitt var skrevet feil i boka, krediteringen skjedde ikke etter kravet mitt osv.
For min del er dette bare flaut å skrive om, men jeg gjør det i håp om at noen andre vil lære av mine feil. Det ligger mye jobb bak det jeg gjør, og å la andre dele mine oppskrifter på denne måten uten at jeg får noe særlig igjen for det, kommer jeg ikke til å gjøre igjen. Uansett hvor smigret jeg måtte bli.
Som du nå sikkert har skjønt, trives jeg i det kreative hjørnet, hvor jeg lager mat, disker opp med smakfulle vafler, baker kaker og store Cookies, maler malerier, skriver dikt, limericker og en krimroman som jeg har kalt for «Som fortjent?«.
Du finner mye av dette igjen her på bloggen min www.idefull.no.
Å eksperimentere på kjøkkenet er morsomt, og det gir meg stor glede å servere noe som også faller i smak hos andre, både i form av nye idéer og fristende bilder.
Har du hørt om merKake?
I 2021 startet jeg med Bakeaway merKake, hvor gode smaker var i fokus. Med godt humør og lave skuldre leverte jeg kransekaker, minikaker også kalt munnfull, Cupcakes m.m. til fornøyde kunder. Ønsket og planen var å kunne levere kaker til bursdagsbarn, konfirmanter, jubilanter, naboer, venner, kolleger, bedrifter, kaféer, private, fredagskaffen, helgekosen, konferanser, kick-off, happeninger m.fl. Alle vil jo ha merKake!
Til å begynne med gikk det bra, men i takt med høyere kostnader og økte strømutgiftene, dalte dessverre smaken på merKake hos folket.
Trenger du mer inspirasjon, er jeg er også å finne på Facebook/Idéfull, Facebook/Mat for 2, Youtube-kanalen min, Instagram/Idéfull og Instagram/Mat for 2.
Jeg har, som nevnt ovenfor, fagbrev som blomsterdekoratør og jeg har delt noen videoer til inspirasjon av blant annet dørkranser, juledekket bord og gravbukett på min Youtube-kanal.
Kunstneren i meg deler av seg med kreative måter å male på. På Youtube-kanalen min får du se fargerike akrylmalerier bli tryllet fram med hjelp av blant annet ballonger, hårføner og svamp.
Håper du finner noe du liker, og lar deg inspirere av her inne.
Kakekonkurranser jeg har vunnet
Jeg har vunnet mange konkurranser og utfordringer på blant annet Matbloggsentralen.no, og i 2014 vant jeg to kakekonkurranser.
- OL-kaken i regi av Tine med «Red Velvet Chili Chocolate Cake» oversatt til «Vinterdrøm» etter seieren.
- Norges beste bakst i regi av Bremykt Steke og Bake med «Saftig eplekake».
Prosjekter jeg har hatt i samarbeid med Bremykt og Bakeklubben
- Jeg har laget innholdet til julekakeheftet for Bremykt steke og Bake – De 7 slagene,
og dette kom på markedet i ukene 42/43 2015. - Jeg har vært med i tre forskjellige reklamefilmer for Bremykt Steke og Bake på TV. Her figurerte jeg som hovedpersonen hvor jeg bakte cookies og kanelsnurr i tillegg til å lage sjokoladekrem til muffins.
- Jeg har vært med i fem forskjellige reklamefilmer for Bremykt til bruk på Facebook. Her bakte jeg en festvariant av sjokoladekake, kanelsnurr med vaniljekrem, Bremykt-kaken, ostekake med karamell og sjokoladekake i langpanne.
- Jeg har levert innhold og baketips til Bakeklubben sitt digitale nyhetsbrev.
- Jeg har vært med i og bidratt med innhold til Bremykt sin adventskalender på Facebook.
Dette var et samarbeid med Bremykt og Baker- og Konditorlandslaget. - Jeg har vært med i juryen til konkurransen Norges Beste Bakst i regi av Bremykt i 2015, 2016, 2017, 2018 og 2019.
Månedens matblogger
Jeg har vært månedens matblogger på Matprat.no og ukens matblogger tre ganger på godt.no.
Jeg har bidratt med oppskrifter til Priors brosjyre høsten 2014, og en av mine oppskrifter på ostesmørbrød er med i Jan Vardøens kokebok «Smelt» etter at jeg vant Matbloggsentralens ostesmørbrød-konkurranse i samarbeid med Tine. Ostesmørbrødet – Fyldig smak av Italia.
Fornøyde samarbeidspartnere
Også i ulike kampanjer har Tove vært med både foran og bak kamera. Hun var med i reklamefilmer da vi lanserte nytt produkt og hun selv skulle delta i «Kakekrigen» på TV.
I 2017 var Tove, sammen med baker- og konditorlandslaget, med i Bremykt sin julekalender der hun også bidro med bakst og manus.»
Vi setter stor pris på alt Tove har bidratt med i Vinvino."
Jeg kan anbefale Tove på det varmeste.»
henne videre.»
Skulle det være ønske om kommersielle samarbeid, intervjuer eller om du har andre henvendelser, når du meg på tove.holter@idefull.no eller på mobilen 416 610 69.
Jeg ser fram til å høre fra dere.