Topp 10 innlegg 2018

Inneholder linker til betalte innlegg

Topp 10 innlegg 2018 – topplister er alltid morsomt å se på, og i år som i fjor og flere år før det, er luftige horn og eggelikør å finne på topplisten. Det er alltid morsomt når man får full klaff på det man lager og deler med dere. To av innleggene er betalte innlegg, så det er godt å kunne se at det man  leverer settes pris på av dere der ute.

Det er ikke bare kaker og bakst som det leses om. Herrenes tale og limericker (dog ikke helt etter reglene), er også populære innlegg.

Året 2018 har vært et opplevelsesrikt år hvor jeg bl.a. har kunnet feire innlegg nr. 1000 på bloggen. I tillegg har jeg startet nok en blogg, og denne gangen er det en samleside for vafler. Alle typer vafler er velkommen på Vaffelkos.

Jeg har begynt å male, og 2019 ser ut til å bli et spennende år i den avdelingen, for jeg skal ha utstilling i Lillestrøm i mars. Håper å se deg der.

I mellomtiden deler jeg mine smakfulle idéer av hjertens lyst, og har du noe du ønsker å se mere av her inne, må du gjerne komme med forslag til meg. Takk for følget så langt.

Topp 10 mest besøkte innlegg på Idéfull i 2018 er

  1. Luftige horn
  2. Hjemmelaget eggelikør
  3. Karamellostekake
  4. Herrenes tale
  5. Saftig luftig sjokoladekake i langpanne
  6. Limericker 40 år
  7. Vaniljesnurr med melkesjokolade
  8. Gulrotkake
  9. Saftig sjokoladekake – vinneren på kakebordet
  10. Tykklefse

 

Topp 10 innlegg 2018

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk