Lettvint-ostekake-for-2-oppskrift-Mat-for-2-og-Idefull-Inspirert-av-Tove-Holter

Lettvint ostekake for 2

Lettvint ostekake for 2 smakte kjempegodt i sommervarmen på hytta.

Helgen er tilbrakt på hytta sammen med mamma og søsteren min. I tillegg stakk eldstemann og kjæreste innom. Mamma og jeg ankom hytta dagen før, og jeg benyttet da anledningen til å lage noe fristende for 2 som kan deles med dere her inne.

Mamma bidro som assistent, og for en fantastisk hjelp. Jeg lurer på om jeg må ansette henne…
I og med at jeg var sjåfør for søsteren min, ble det assistentens oppgave å drikke opp vinen som var i glassene på bildene, så jeg tror nok at hennes del av jobben var like hyggelig for henne, som det var for meg å ha hjelp.

Denne lettvinte ostekaken trenger ingen steking og ingen tid for å stivne i kjøleskapet. Den kan nytes med en gang den er ferdigmontert. Kjapt og enkelt. Velger du en glutenfri kjeks, kan denne ostekaken legges i arkivet for glutenfri kake.

Til denne lettvinte ostekaken brukte jeg

  • 1 dl kremfløte
  • 50 g Philadelphia
  • 30 g sukker
  • 1/2 ts vaniljesukker
  • 2 kjeks i biter av typen Bixit (om du ønsker flere, bruker du det)
  • Friske jordbær i biter (så mange som du ønsker)

Knus/lag biter av kjeksen. Del opp jordbærene i biter.
Pisk kremfløte, Piladelphia, sukker og vaniljesukker stivt og luftig.

Ostekaken monteres og nytes.

Lettvint-ostekake-for-2-oppskrift-Mat-for-2-og-Idefull-Inspirert-av-Tove-Holter
PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk