Takk for følget i 2022

Godt nytt år!

Vet ikke hvordan det er med dere, men for min del, skal det bli godt å legge 2022 bak seg. Men, med et år som det jeg har lagt bak seg, er det nesten litt skummelt å åpne døren for 2023. Er jeg klar for å vite hva som skjuler seg bak den døren?

2022 startet med at vi flyttet inn i nytt hus. Her var det et eget kjøkken med plass til at jeg endelig skulle få starte med noe jeg har hatt lyst til i mange år, nemlig salg av kaker.
Våren 2022 ble www.merKake.no til, og jeg fant fort ut at det var Cup Cakes, gulrotkake og kransekake som skulle stå på menyen i tillegg til kaketopper /cake toppers. Etter en bra start, avtok kakesalget i takt med de høye strømprisene. Kakesalget er ikke lagt på hylla, men jeg innser at dette ikke er noe jeg kan leve av, så nå har jeg begynt å søke fast jobb.

Det har ikke vært plass for å male malerier i det nye huset vårt, men det har vært plass for å prøve ut andre interesser. Deriblant søm. Jeg fikk en symaskin i 40-årsgave, og denne har stått bortgjemt fram til høsten 2022, når behovet for å skape egne kreasjoner i form av Scrunchies (hårstrikk av stoff), forklær (fine vert-/vertinnegaver), vesker, luer (3 i-en-lua = lue, pannebånd og buff) plutselig tok over all min fritid. Jeg blir svett når jeg tenker tilbake på storproduksjonen jeg hadde frem til julemarkedet i desember.

En liten filmsnutt eller to som beskriver fremgangsmåten for Scrunchies og 3-i-en-lua har blitt etterspurt, så det kan hende det vil komme på min Youtube-kanal etter hvert.

Julen 2022 ble en annerledes jul. Jeg var syk, og det ble mannen som fikk ansvaret for innkjøp og julemiddag. Lille julaften skulle han servere julegrøt, men han hadde kjøpt feil og kokte opp riskrem. Feilen ble oppdaget før riskremgryta stod på bordet, og han dro butikken for et nytt forsøk. Vi fikk oss en god latter av det.

Natten til 1. januar hadde vi et dødsfall i familien, så starten på 2023 har ikke vært den beste.

Når jeg ser tilbake, må jeg innrømme at både inspirasjon og motivasjon til å dele nye innlegg har vært laber i 2022, men jeg håper at dette vil komme seg igjen, for det er jo tross alt dette jeg elsker å gjøre, å dele mine idéer med dere for inspirasjon.

På tross av at det har vært ganske så stille fra meg i 2022, har innleggene mine vært populære som aldri før, og på topp 10 2022 finner vi disse innleggene.

Topp 10 2022

  1. Hjemmelaget eggelikør
  2. Herrenes tale
  3. Saftig eplekake med vaniljekrem
  4. Vårruller stekt i ovnen
  5. Tykklefse
  6. Saftig og luftig sjokoladekake i langpanne med…
  7. Saftig sjokoladekake
  8. Saftig sjokoladekake – vinneren på kakebordet
  9. Luftige horn
  10. Karamellostekake – Ostekake med karamell på toppen

Her var det mye forskjellig, og ikke overraskende, topper eggelikøren nok en gang listen.

Håper å kunne inspirere med mye nytt og godt i 2023.

Takk for følget i 2022.

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk