Hjemmelaget eggelikør til jul
Når jeg søkte etter eggelikør på google, kom min «Hjemmelaget eggelikør» som nr. 1 i dag. Den ligger som regel som nr. 3 på lista, men så fort vi er i november og desember, øker besøkstallet på akkurat dette innlegget betraktelig, så det er nok mange som liker eggelikør til jul. Her i huset gjør vi i hvert fall det.
Hjemmelaget eggelikøren blir bedre og tykkere jo lengre den står, så for min del er det på tide å komme i gang med årets likørproduksjon innen en ukes tid.
Jeg har to forskjellige eggelikører på bloggen; Hjemmelaget eggelikør, som jeg har lagd i mange år, og Toves eggelikør som jeg lagde for første gang i fjor.
Smakfulle små flasker gir vi bort til jul og som vertinnegaver. Disse flaskene har alle vært veldig glad for å få, og når det settes så stor pris på å få dem, er det en like stor glede å gi dem bort.
Hjemmelaget eggelikør finner du oppskrift på her.
Toves eggelikør finner du oppskrift på her.