Scrunchie eller hårstrikk om du vil

Hos Idéfull finner vi stadig på nye ting å bruke fritiden vår på. Det holder liksom ikke med kakebakst, matbilder, malerier, innholdsproduksjon, kaketopper / Cake Topper m.m. Nyheten nå er produksjon av fine Scrunchies / hårstrikk som har blitt en populær fritidsaktivitet på det kreative verkstedet mitt.

Jeg har bakgrunn som kosmetikk- og bijouteriansvarlig fra min tid på Adelsten – ja, jeg snakker om slutten av 80-tallet, og på den tiden var Scrunchie / hårstrikker veldig populære. Jeg var selv en storforbruker av disse fargerike hårstrikkene, og det holdt selvfølgelig ikke med bare en. Det var mange gode grunner til å fylle opp lageret med en Scrunchie eller fem…

  1. Å få håret vekk fra ansiktet
  2. Trening
  3. Kjøkkentjeneste
  4. Ikke tid til å fikse håret
  5. Til hverdags
  6. Til fest
  7. Nytt antrekk – ny strikk
  8. Oi, denne fargen var fin…
  9. Sånn har jeg ikke fra før…

Har du også en god grunn til å kjøpe en Scrunchie / hårstrikk, er du selvfølgelig veldig velkommen til å kjøpe av meg. Lageret oppdateres stadig med nye stoffer og farger, og blir de utsolgte er det ikke sikkert jeg får tak i samme stoffet/fargen igjen = så om du ser en Scrunchie / hårstrikk du liker, bør du være raskt ute med å bestille din favoritt.

Foreløpig har alle mine Scrunchies / hårstrikker lik størrelse. Fordi de er håndlagde, vil størrelsen allikevel variere litt, men ikke mye. I «avslappet tilstand», er den ca. 12 cm i diameter. Se bilder nedenfor.
Etter hvert kommer det større (XL) Scrunchies å velge i.

Pris for en 12 cm Scrunchie / hårstrikk – Velur gull, rosa, julerød – er kr 89,-.

Jeg kan sende med posten og da kommer frakt i tillegg.

Se bilder nedenfor.

For bestilling

Scrunchie / hårstrikk betales med VIPPS «748566» ved bestilling.
Du kan kontakte meg via e-post tove.holter@idefull.no, ringe meg på 416 61 069 eller sende meg en melding på messenger (Facebook) for bestilling.
Bestillingen er ikke gjennomført / mottatt, før du mottar en bekreftelsen fra meg på bestilling og betaling.

Adresse for henting av din nye hårstrikk / Scrunchie er Skogvegen 2, Rælingen. 

«Hårstrikk / Scrunchie laget med kjærlighet for dine lokker».

Tove – kreatør, inspirator og produksjonsansvarlig hos Idéfull
PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk