Tomatsaus til pasta og kjøttboller

Tomatsaus til pasta og kjøttboller – En rask, smakfull og lettvint middag for to, med kjøttboller som også kan brukes i en tomatsuppe neste dag, om det blir noen igjen da.

Tomatsaus for to ble laget av

  • 1 boks hakkede tomater (400 g)
  • 2 ( 3) hakkede fedd hvitløk – 2 stk er egentlig nok, men om du liker hvitløk like mye som meg…
  • Kapers – mengde etter ønske (husk at de er salte)
  • Basilikum – håndfull frisk basilikum hakket
  • Smak på sausen før du eventuelt tilsetter salt

Ha alt i en kjele og kok i 10 – 15 minutter.

Kokes mens pastaen av ønsket type koker. På bildet er det brukt Giradole Torsades.

Serveres med godt brød, hjemmelaget om du har tid, kjøttboller, pasta, kanskje litt hjemmelaget pesto, og revet parmesan.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?