Nyttårsmenyen 2018 – Mat for 2

Nyttårsmenyen 2018 har jeg valgt å sette sammen av lette retter.

Vi feirer hvert nytt år sammen med gode venner, og i år skal alle ha med en rett hver. Jeg holder på med å planlegge en «salat» som foreløpig skal bestå av rødbeter, fetaost, ristede pinjekjerner, appelsinfilet, sprøstekt bacon og ruccola, og kanskje et dryss av ingefær. Vi får se.

Her er mitt forslag til nyttårsmenyen 2018.

Forretten

Kamskjell med parmesan og parmaskinke er en veldig smakfull, enkel og lett forrett. Denne smaker mersmak.

Hovedretten

Jeg bestemte med til slutt for en av bloggens mest populære middager; laks med potetmos og smørstekt spinat og kapers. Denne spiste vi til middag i går, og jeg synes dette er en rett som absolutt hører hjemme på et festbord.

Desserten

Pavlova – porsjonspavola med friske bær.

Ønsker med dette et riktig godt nytt år og håper vi ses i 2019. Takk for det gamle.

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk