Pavlova med bringebær – denne ble til ved et uhell. Mislykket planlagt mousse på Idéfull.no, ble pavlova for 2. Aldri så ille at det ikke er godt for noe… 🙂
Disse to Pavlovaene med bringebær og Bringebærkesam-krem er laget av
- 2 eggevhiter
- 100 g sukker
- 1/2 ss maizena
- 2 ts bringebæreddik
Pisk eggehvitene til de begynner å skumme. Ha så i sukkeret litt og litt. Pisk til denne blir stiv = ca. 10 minutter.
Pisk inn maizena og bringebæreddik.
Sett stekeovnen på 180 grader og skru ned varmen til 140 når kakene skal settes inn.
Fordeles x 2 på et bakepapirkledd stekebrett og stekes i 45 minutter. Skru av ovenen og åpne døren på gløtt. La kakene stå i oven til den er avkjølt.
Serveres med krem blandet med litt Bringebærkesam samt friske bringebær og gjerne litt sitronmelisse.