Blings med rødkål, spinat, bacon og ost

Blings med rødkål, spinat, bacon og ost, er en dag-2-versjon av baconsurret kylling jeg delte forrige uke.

Om du ikke har brukt opp rødkålen, gulrøtter, spinat og bacon, og trenger et tips til hva annet det kan brukes til, kommer et smakfullt forslag fra meg her.

Blings med rødkål, spinat, bacon og ost m.m. – du trenger ønskede mengder av

  • En eller to skiver med godt brød
  • 2 ss creme fraiche
  • litt sennep
  • Rødkål i tynne strimler
  • Spinat – hakket
  • Gulrøtter revet
  • Ristede pinjerkjerner om du har
  • granateple
  • kjøttpålegg
  • bacon
  • God ost – jeg har brukt brie
  • Kokt egg

Lag dressing av sennep og creme fraiche – smak deg fram hvordan du vil ha den.

Sprøstek baconet. Skjær rødkål og spinat i strimler og riv gulrøttene. Bland grønnsakene deretter i dressingen. Akkurat dette kan godt lages dagen i forveien. Da får smaken «satt seg».
Bruk den osten og kjøttpålegget som gjør denne blingsen til en av dine favoritter.

Om ikke brødet er ferskt, tenker jeg en tur i brødristeren/på stekepanna eller i ovnen sammen med baconet gjør seg for økt smaksopplevelse.

Monteres og nytes alene eller sammen med en du er glad i.

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk