Baconsurret og fylt kylling med sopp – middag dag 1
Endelig fikk jeg til noe godt som jeg har lyst til å dele med dere. Denne saftige kyllingen gjorde susen, og med den sprakk mislykketboblen jeg har vært i her inne.
En kjempegod middag som kan brukes til fest, søndagsmiddag eller som oss… en helt vanlig hverdag.
Baconsurret og fylt kylling med sopp er laget av
- Kyllingfilet
- Snøfrisk med kantarell – 1 pk
- Bacon (1 pk tørrsaltet/6 skiver)
- 100 g Aromasopp i biter
- 150 g spinat
- Litt smør til steking
- 1 ts Sennep
- 1 dl Fløte
- Smak til med salt om du synes det er nødvendig
- Gulrøtter
- Rødkål
- Granateple
- Poteter = potetmos nok til 2
Skrell potene, skjær dem i biter og kok dem til de er møre.
Mens potene koker…
Skjær en liten lomme til osten (jeg brukte halve pakken, men mengden bestemmer du) i kyllingfileten og surr deretter bacon rundt den (jeg brukte 3 skiver bacon på hver filet).
Mens kyllingen godgjør seg i ovnen (180 grader i ca. 30 minutter), lager du tilbehøret.
Del soppen og stek den i litt smør sammen med spinaten. Mot slutten av steketiden har du i sennep, fløte og resten av Snøfrisken. Smak deg fram og tilsett salt om nødvendig. Med dette får du et smakfullt tilbehør og saus i samme slengen.
Riv gulrøttene og skjær rødkålen i strimler. Rens granateple og finn fram noen rubiner til å toppe maten med.
Mos potetene med smør og melk eller fløte om du vil, og smak til med ønsket krydder.
Nytes sammen med en du er glad i.