Siste farge ut i kyllingsnadder-avdelingen er denne gule og smakfulle gryta. Jeg har tidligere delt både grønn, hvit og rød gryte, og trykker du på fargen kommer du rett inn til disse forslagene.
Kyllingsnadder – gul gryte er lagd av
- 2 kyllingfileter deles i biter og stekes
- 2 revne gulrøtter
- 1/2 ts Curry
- 1/2 ts Gurkemeie
- 1/2 ts Spisskumin
- 1 ss smør
- 1 sjalottløk – hakkes
- 2 fedd hvitløk – hakkes
- 2 dl fløte
- Salte etter ønske
Del og stek kyllingfileten.
Jeg hadde gulrot, løk og hvitløk i stavmikseren og finhakket dette. Dette lot jeg så surre i smør sammen med krydderet i ca. 3 min.
Deretter hadde jeg oppi fløten og kyllingen og lot dette putre noen minutter.
Salte etter ønske og smak.
Serveres med ris eller annet tilbehør du måtte ønske.