Et av bloggens mest besøkte innlegg i 2017, er snadderinnlegget om poteter. Jeg ble inspirert av ordet snadder, og har laget kyllingsnadder i 4 forskjellige farger som jeg kommer til å dele med deg i løpet av januar. Først ut er den grønne gryta. Du finner også en hvit, en gul og en rød gryte i denne serien.
Gryta er ment for 2, og denne er laget av
- 2 kyllingfileter deles i biter og stekes
- 100 g brokkoli – i biter
- 1/2 fennikel – hakkes
- 1 – 2 ss smør
- 1 dl vann (eller mer om du skulle trenge det)
- 100 g spinat
- 2 vårløk – hakkes
- krydre etter ønske (Det gjorde seg med litt pesto oppi)
Del og stek kyllingfileten.
Brokkoli deles i biter og fennikel hakkes og stekes i smør. Dette lot jeg surre i ca. 3 min.
Etter 3 min. helte jeg oppi vann sammen med spinat og vårløk. Dette ble så surret i 2 minutter til.
Hele grønnsaksprosessen i stekepannen tok 5 minutter.
Vannet hadde jeg oppi for å få en litt «saus» på risen.
Bland oppi kyllingen. Krydre etter ønske og smak.
Serveres med ris eller annet tilbehør du måtte ønske.