Kyllingsnadder – grønn gryte

Et av bloggens mest besøkte innlegg i 2017, er snadderinnlegget om poteter. Jeg ble inspirert av ordet snadder, og har laget kyllingsnadder i 4 forskjellige farger som jeg kommer til å dele med deg i løpet av januar. Først ut er den grønne gryta. Du finner også en hvit, en gul og en rød gryte i denne serien.

Gryta er ment for 2, og denne er laget av

  • 2 kyllingfileter deles i biter og stekes
  • 100 g brokkoli – i biter
  • 1/2 fennikel – hakkes
  • 1 – 2 ss smør
  • 1 dl vann (eller mer om du skulle trenge det)
  • 100 g spinat
  • 2 vårløk – hakkes
  • krydre etter ønske (Det gjorde seg med litt pesto oppi)

Del og stek kyllingfileten.

Brokkoli deles i biter og fennikel hakkes og stekes i smør. Dette lot jeg surre i ca. 3 min.
Etter 3 min. helte jeg oppi vann sammen med spinat og vårløk. Dette ble så surret i 2 minutter til.
Hele grønnsaksprosessen i stekepannen tok 5 minutter.

Vannet hadde jeg oppi for å få en litt «saus» på risen.

Bland oppi kyllingen. Krydre etter ønske og smak.

Serveres med ris eller annet tilbehør du måtte ønske.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?