Kyllingsnadder – hvit gryte

Kyllingsnadder – hvit gryte
Neste gryte, eller skal jeg si farge, i kyllingsnadderavdelingen, er denne hvite med bl.a. sopp og bønner.

Jeg har tidligere delt denne grønne gryta med dere, og etter hvert kommer det to andre gode og smakfulle farger.

Kyllingsnadder – hvit gryte er laget av

  • 2 kyllingfileter – deles i biter og stekes
  • 4 store champignon
  • 1 sjalottløk
  • 1 fedd hvitløk
  • smør til steking
  • 1/2 boks hvite bønner ca. 120 g
  • 1 dl fløte
  • 3 ss creme fraiche
  • 50 g revet parmesan
  • Krydre etter ønske

Del og stek kyllingfileten.

Del champignon i biter – ønsket størrelse.
Hakk sjalott og hvitløk og stek i smør sammen med champignon. Når du er fornøyd med farge og konsistens på sopp og løk, har du silte/vaskede hvite bønner i stekepanna sammen med fløten og revet parmesan. Kok opp og ha i kyllingen. Krydre etter ønske og smak.

Serveres sammen med ris eller annet du måtte ønske å ha til. Toppes ev. med litt grønt.

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk