Kyllingsnadder – hvit gryte
Neste gryte, eller skal jeg si farge, i kyllingsnadderavdelingen, er denne hvite med bl.a. sopp og bønner.
Jeg har tidligere delt denne grønne gryta med dere, og etter hvert kommer det to andre gode og smakfulle farger.
Kyllingsnadder – hvit gryte er laget av
- 2 kyllingfileter – deles i biter og stekes
- 4 store champignon
- 1 sjalottløk
- 1 fedd hvitløk
- smør til steking
- 1/2 boks hvite bønner ca. 120 g
- 1 dl fløte
- 3 ss creme fraiche
- 50 g revet parmesan
- Krydre etter ønske
Del og stek kyllingfileten.
Del champignon i biter – ønsket størrelse.
Hakk sjalott og hvitløk og stek i smør sammen med champignon. Når du er fornøyd med farge og konsistens på sopp og løk, har du silte/vaskede hvite bønner i stekepanna sammen med fløten og revet parmesan. Kok opp og ha i kyllingen. Krydre etter ønske og smak.
Serveres sammen med ris eller annet du måtte ønske å ha til. Toppes ev. med litt grønt.