Kyllingsnadder – rød gryte

Kyllingsnadder – rød gryte
Jeg fortsetter med å dele kyllinggryder i forskjellige farger, og etter nå å ha delt både grønn og hvit gryte, kommer det en rød utgave i dag.

Kyllingsnadder – rød gryte er lagd av

  • 2 kyllingfileter deles i biter og stekes
  • 1 boks hakkede tomater (400 g)
  • 1 revet gulrot
  • 1 sjalottløk – hakkes
  • 2 fedd hvitløk – hakkes
  • Krydre etter ønske

Del og stek kyllingfileten.

Jeg hadde gulrot, løk og hvitløk i stavmikseren og finhakket dette Dette lot jeg surre i ca. 3 min.
Deretter hadde jeg oppi tomater og kyllingen og lot dette putre noen minutter.

Krydre etter ønske og smak.

Serveres med ris eller annet tilbehør du måtte ønske.

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk