Pastagryte – alt i en gryte er en lettvint middag. Det eneste du trenger å gjøre mot slutten av koketiden, er å tilpasse vannet i gryta, sånn at det ikke blir for mye eller for lite til at sausen blir for tynn eller at pastaskruene ikke blir kokt.
Jeg fylte på litt og litt med vann mot slutten av koketiden. Pastaens koketid ble litt lengre enn det stod på emballasjen, men det gjør ingenting, så lenge sausen ikke blir for tynn.
Pastagryta er laget av
- 1 boks tomter
- 1 revet gulrot
- 3 dl vann
- 1 ss sukker
- 1 ts basilikum
- 1 pose babyspinat
- 200 g pastaskruer
- Salt ved behov
Ha alt foruten pastaskruene i gryte. La sausen koke i 15 minutter. Tilsett pastaskruene og litt mer vann om det er behov for det. Pass på å ikke ha for mye vann oppi. Da blir sausen for tynn.
Av kjøtt brukte jeg
- 200 g karbonadedeig
Stekes og has i tomatsausen.
Resten av karbonadedeigen kan brukes til disse kjøttbollene eller denne lasagnen for 2.