Panerte kamskjell med potetgull

Panerte kamskjell med potetgull…

Vi var på hytta her en helg, og jeg skulle prøvelage forretten vi skal ha til en middag i slutten av februar. Fordi jeg glemte å kjøpe pankopanering (brødsmuler) i butikken på vei opp til hytta, bestemte jeg meg for å se hva vi hadde som kunne brukes i kjøkkenskapene når vi kom fram. Valget falt på en pose med potetgull (salt og pepper). Et godt valg skulle det vise seg… Hell i uhell.
Jeg har brukt tortillachips på samme måte som jeg har brukt potetgull her, da med torsk og kylling.

Panerte kamskjell med potetgull – Forrett til 2 er laget av 6 stk. kamskjell – som blir 3 til hver

Melblanding

  • 1 ts ingefær
  • 1/2 ts hvitløk
  • litt pepper
  • 1/2 ts salt
  • 2 ss mel

Bland alt.

Eggdypping

  • 1 egg

Pisk egget.

Panering

  • Potetgull – salt og pepper

Knuses til smuler med stavmikser.

Jeg dyppet kamskjellet først i melblandingen, så i egget og så til slutt i potetgullsmulene.

Stekes til ferdig og nytes med salat og chilisaus. Nam, dette ble godt!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?