Tortillakylling – kyllingnuggets med tortillachips. Forrige fredag måtte jeg bare prøve torskesuksessen igjen, men da med kyllingbiter.
Det ble taco med tortillakylling, og den ble laget av
- Kyllingfilet (ønsket mengde)
- mel
- 2 egg
- 1 pose tortillachips av typen ost fra må’ru
Jeg delte kyllingen i passe størrelser etter mitt ønske.
Knus tortillachipsen med stavmikser. Pisk eggene. Mel, egg og knuste tortillachips ble fordelt i hver sin bolle på kjøkkenbenken.
Kyllingbitene skal dyppes i mel først, så egg og så til slutt knuste tortillachips.
Legg ferdigdyppede kyllingbiter på et bakepapirkledd stekebrett, og stek på 200 grader i ca. 10 minutter. Den størrelsen jeg hadde, trengte ikke mer enn 10 minutter.
Prøvestek gjerne en bit først, så ser du hvor lenge de må være inne i din ovn.
Dette ble servert sammen med våre ønsker for tacotilbehør.