Omelett med poteter

Omelett med poteter er en perfekt resterett om du skulle ha kokte poteter og kanskje litt kjøtt du skulle ha brukt opp.
Du kan også bruke resten av kjøttdeigen fra spaghetti bolognesen til denne omeletten.

Denne omeletten er laget av

  • 2 store poteter – ferdigskrelt og -kokt og delt i biter
  • 1 stangselleri i biter
  • 1 sjalottløk i biter
  • 1 revet gulrot
  • 50 g chorizo eller mer om du skulle ønske det
  • 1 ss smør
  • 4 egg piskes

Skrell de kokte potetene og del i biter. Skjær stangselleri og løk i biter. Riv gulroten. Del opp chorizo i biter. Pisk eggene.

Stek alt foruten eggene i litt smør i noen minutter til løken begynner å bli blank. Hell over de piskede eggene og gjerne litt ost om du ønsker, og la dette stå på litt svak varme/middels og godgjøre seg i noen minutter.

Serveres på en god brødskive med tomater og avocado til.

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk