Lun soppblings med fetaost

Lun soppblings med fetaost er favorittmaten min når jeg kommer opp på hytta en sen fredagskveld. Lett å lage, lett å like.

Denne brødskiva spises både med og uten kyllingkjøtt, men det viktigste for meg, er at den lages med et godt ferskt brød. Denne gangen ble det med et grovt speltbrød.

Jeg lager denne med

  • aromasopp i biter
  • spinat (både rå og stekt)
  • smør til steking
  • røde linser (skylles)
  • fetaost
  • spirer
  • cherrytomater
  • godt brød
  • ev. smør på brødskiva om du liker det

Jeg steker sopp og spinat i litt smør, så dette er varmt når jeg serverer maten.

Som nevnt ovenfor, kan dette måltidet gjøres større med litt kyllingkjøtt til. Vi pleier å steke en filet og dele den i skiver for så å dandere dette pent på toppen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?