Basilikumboller

Basilikumboller – Disse er lagd i en stor porsjon, vel, stor når det gjelder mat for 2, sånn at de kan brukes til to middager. Den ene jeg kommer med tips om, er pasta med pestosaus og potetmos med tomatsaus.
Jeg har tidligere delt innlegg med to forskjellige middager med noen andre kjøttboller, en rett med pasta og tomatsaus og en rett med kjøttboller i tomatsuppe.

16 basilikumboller er laget av

  • 400 g karbonadedeig
  • 1/2 potte frisk basilikum
  • ½ glass pesto (ca. 60 g. Jeg brukte av typen jacobs)
  • 1/2 pose babyspinat
  • Olivenolje til steking

Basilikumbollene formes i ønsket størrelsen og stekes til gjennomstekt.

Resten av pestoen bruker jeg i pestosausen og resten av babyspinaten og basilikumen bruker jeg i tomatsausen, begge nevnt ovenfor.

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk