Basilikumboller med potetmos og tomatsaus

Basilikumboller med potetmos og tomatsaus – Om du lagde disse kjøttbollene og har flere igjen, kan jeg anbefale dem med potetmos og tomatsaus.

Oppskriften på basilikumbollene finner du her.

Tomatsausen er laget av

  • 1 boks hakkede tomater (400 g)
  • 2 hakkede fedd hvitløk
  • Kapers – mengde etter ønske – jeg brukte 2 ss (husk at de er salte)
  • ½ potte frisk Basilikum
  • 1/2 pose babyspinat
  • 1/2 dl vann
  • 1 ss sukker
  • Smak på sausen før du eventuelt tilsetter salt

Hakk hvitløken. Kok opp alt og la koke i 10 – 15 minutter. Om du ønsker tynnere saus, tilsetter du mer vann.

Hjemmelaget potetmos finner du oppskrift på her.

Serveres med potetmos, godt brød og litt salat om du skulle ønske det.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?