Vinn en kjøkkenmaskin

Har du lyst til å vinne en Kenwood kMix til en verdi av kr 2 999,-?

For å være med i trekningen må du være «liker» av Idéfull på Facebook, gjerne dele dette innlegget på Facebook, legge igjen en kommentar under dette innlegget her på bloggen (ikke på Facebook) og ha mottakeradresse i Norge.

Den 31. august skulle jeg gjort opp status, men har flyttet dato for dette til 21. september. Opprinnelig var ønsket å ha passert 1 500 liker innen den datoen trekker jeg en vinner, men jeg har bestemt meg for å trekke en vinner uavhengig av antallet liker den 21. september.

Alle «likere» av bloggen kan delta, både «nye» og «gamle».

Trekningen vil skje via Random.org.

 

Den oppspilte mannen både delte og likte,

mens han kommentaren holdt på å dikte.

Denne kjøkkenmaskinen ville han vinne,

til hans utkårede og deilige kvinne,

for med en slik gave måtte hun seg forplikte…

 

Kenwood kMix2

Kenwood kMix1

Kenwood kMix

 

Denne flotte oransje kjøkkenmaskinen er sponset av Idéfull, så dette er ikke et betalt innlegg.

Jeg har den både i hvitt og blått, og er kjempefornøyd med dem. 🙂

Lykke til!

 

 

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk