VaniljeYoghurt med sukkerstekt rabarbra og chili

Denne yoghurten har jeg hatt lyst til å lage i et par dager nå, og i kveld passet det å prøve seg på den. Jeg har ikke rabarbra i hagen, men heldigvis har de det på butikken, sånn at jeg slipper å dra på slang i nabolaget. Ikke at jeg ville gjort det… 🙂

Det er en grunn til at yoghurt har surret rundt i hodet mitt om dagen, og det er yoghurt.no sin konkurranse. Jeg har egentlig gitt meg selv konkurranse-forbud til over sommeren, men premien på denne er for god til å la være å delta.

Denne porsjonen sukkerstekt rabarbra og chili er nok til to porsjoner (som i kveld tilfredsstilte en person) 

  • 15 gr brunt sukker
  • 40 gr rabarbra (skrellet)
  • 10 gr rød chilipepper uten frø

Kutt rabarbra i biter (ønsket størrelse). Hakk chilien i små biter. Brunt sukker, rabarbra og chili stekes på middels varme i ca. 5 minutter. Prøv deg fram, rabarbraen bør være litt sprø.

Serveres sammen med gresk vaniljeyoghurt og jordbær og nytes. 🙂

Gresk vaniljeyoghurt med rabarbra chili og jordbaer3

Gresk vaniljeyoghurt med rabarbra chili og jordbaer

Rabarbra og chili

Rabarbra

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk