Takk for det gamle!

2020 var et år med mindre aktivitet på matbloggene mine, Idéfull og Mat for 2, enn jeg har pleid å ha tidligere år.

Bloggene mine er min hobby og dette er noe jeg gjør på fritiden min. Alt av innhold produseres/lages av meg og bildene mine deles uten å ha vært redigerte først.

Etter å ha drevet for meg selv som konsulent/vikar markedskoordinator, ble jeg headhuntet av en av mine oppdragsgivere, og jeg fikk fast jobb 1. mars. Gleden var kortvarig, for som så mange andre, ble jeg også permittert, og 1. april stemplet jeg inn på NAV.

Selv om økt besøk på bloggene burde motivert meg til å rette fokuset på disse, ble jeg demotivert av å være permittert. I tillegg var også det å ha en i risikogruppen her i huset, med på å sette en stopper for lysten til å lage nye retter. Idéfull gikk litt idétom, for å si det sånn.

I stedet for å utfolde meg på kjøkkenet, økte lysten til å leke meg mer med farger lerretet, og jeg fikk malt mange malerier både med hårføner, ballonger og papir. Filmer om hvordan disse maleriene ble til, har jeg også delt på min Youtube-kanal. På kanalen min finner du også filmer fra kjøkkenet og også fra mine evner som blomsterdekoratør – en miks av bordekorering, dørkranser og gravbukett.

Mot slutten av 2020 begynte jeg å fatte interesse for direktesending på Facebook. Dette ble ekstra morsomt når jeg filmet presentasjonen av min første riskremkake, den hvor sausen ikke hadde stivnet. Jeg må innrømme at det var skummelt når det stod på, men oversvømmelsen av jordbærsaus ble jo veldig morsomt å se på i ettertid. Det kan du lese om i dette innlegget.

Som dere ser av de mest besøkte innleggene på bloggene mine, er det mye variert, men det er nok den søte siden din som leder deg mest inn på Idéfull, og på Mat for 2, er det en god miks av hva dere ønsker smakfulle tips om.

De 15 mest besøkte innleggene på Idéfull i 2020 var

 1. Hjemmelaget eggelikør
 2. Karamellostekake – annonse for Bremykt
 3. Holdbare bær
 4. Luftige horn
 5. Min vellykkede Pavlova – hvordan gjør jeg det
 6. Brune pinner
 7. Pavlova med smaker av Troika
 8. Saftig luftig sjokoladekake i langpanne
 9. Suksessterte med bringebærgele
 10. Smashing julesuksess
 11. Tykklefse
 12. Toves rabarbrakake med vaniljekrem
 13. Ostekake med karamell og peanøtter
 14. Herrenes tale
 15. Troikakake

De 15 mest besøkte innleggene på Mat for 2 i 2020 var

 1. Lite sukkerbrød
 2. Saftig sjokoladekake
 3. Ovnsbakte potetskiver
 4. Banansplitt
 5. Velkomstdrinken Hugo
 6. Kveite bakt i ovnen
 7. Pasta med trøffelkrem
 8. Brokkolisalat
 9. Luftig loff
 10. Luftige horn
 11. Kyllingsnadder – fargerik gryte
 12. Karamellostekake
 13. Pølsegryte med potetmos
 14. Suksessterte
 15. Mandelkuler

2021

Jeg setter veldig pris på å høre fra deg om hva du liker, så kom gjerne med ønsker om hvilke oppskrifter du ønsker mer av, både søtt, salt og syrlig.

Idéfull ble startet i november 2011, og mot slutten av 2021 kan jeg feire 10-års jubileum. Det blir gøy!

I tillegg til jubileum på bloggen, skal jeg feire nok en rund dag i 2021 – min 50-årsdag (det var rart å «si høyt»…, så det blir nok av anledninger til å skape nye og smakfulle oppskrifter som jeg kan dele med dere fremover.

Med tanke på vaksinen som er på vei og flere lyspunkter i året som akkurat har startet, kjenner jeg at det røsker litt i min motvillige motivasjon.

Ønsker deg og dine et riktig godt nytt år, og jeg benytter samtidig anledningen til å takke for følget i 2020!

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk