I går ble det kyllingfilet med sursøt paprika, grønn salat med mango og ovnsbakte potetbåter til middag.
Kyllingfileten ble stekt i olivenolje og enkelt krydret, for å unngå å mikse altfor mange smaker.
Den sursøte paprikaen er en oppskrift (4 porsjoner) av Gordon Ramsay, og består av
- 2 paprika
- 1 rødløk
- 2 klyper salt
- pepper (etter ønske)
- 1 ss sukker
- olivenolje
- 2 ss rødvinseddik
- 20 gr fersk basilikum
Paprika og løk kuttes og krydres (s&p), og freses noen minutter i litt olivenolje. Etter 2 minutter tilsatte jeg sukkeret, og lot det frese til grønnsakene ble blanke og fine. Skru ned varmene litt og hell rødvinseddiken, og la dette surre i ca. 3 minutter til. Til slutt tilsettes den hakkede basilikummen. Bland godt. Hell av overflødig væske.
Potetbåtene ble penslet med olivenolje, og stekt på varmluft på 200 grader i ca. 30 minutter.
Den grønne salaten med mango finner du oppskriften på her.