Sursøt paprika og kylling

I går ble det kyllingfilet med sursøt paprika, grønn salat med mango og ovnsbakte potetbåter til middag.

Kyllingfileten ble stekt i olivenolje og enkelt krydret, for å unngå å mikse altfor mange smaker.

Den sursøte paprikaen er en oppskrift (4 porsjoner) av Gordon Ramsay, og består av

  • 2 paprika
  • 1 rødløk
  • 2 klyper salt
  • pepper (etter ønske)
  • 1 ss sukker
  • olivenolje
  • 2 ss rødvinseddik
  • 20 gr fersk basilikum

Paprika og løk kuttes og krydres (s&p), og freses noen minutter i litt olivenolje. Etter 2 minutter tilsatte jeg sukkeret, og lot det frese til grønnsakene ble blanke og fine. Skru ned varmene litt og hell rødvinseddiken, og la dette surre i ca. 3 minutter til. Til slutt tilsettes den hakkede basilikummen. Bland godt. Hell av overflødig væske.

Potetbåtene ble penslet med olivenolje, og stekt på varmluft på 200 grader i ca. 30 minutter.

Den grønne salaten med mango finner du oppskriften på her.

 

Sursøt paprika og kylling

Sursøt paprika og kylling

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Følg Idéfull på Facebook
Følg Mat for 2 på Facebook