Har man et beger Creme Fraiche, kan man få en veldig god middag. Dette skjedde i dag, da jeg kombinerte restene av Heit biffsalat og Fyrrig kjøtt på hjertesalat.
Man kan faktisk ende opp med at restemiddagen blir bedre enn de to foregående middagene til sammen. Det var ihvertfall det mannen i huset syntes. 🙂
Restemiddagen ble lagd av
- 1 boks Creme Fraiche
- 350 gr rester av Fyrrig kjøtt på hjertesalat
- 230 gr rester av Heit biffsalat
- 5 reddiker i skiver
- 2 små vårløk
- resten av dressingen jeg lagde til den Heite biffsalaten
- litt salt
Jeg hadde alt i en stekepanne, blandet det godt, og lot det småkoke noen minutter, før det ble servert med kokt spaghettini. Hvis man ikke tenker på all jobben som ligger bak de to rettene dagens middag ble lagd av, kan man si at denne middagen er veldig kjapp og enkel og lage 🙂