Da jeg var på Stangeriet (Mathallen) i helgen kjøpte jeg kyllingfilet. Store fine fileter, som jeg følte måtte gjøres litt ekstra stas på.
Filetene ble delt i to (på langs), og påsmurt en blanding av…
- 90 gr Philadelphia
- 30 gr pesto
- 30 gr parmesan
- en håndfull basilikumblader (i biter)
…før de ble rullet sammen. Kyllingrullen ble så rullet inn i
- en skive parmaskinke pr. rull
Ovennevnte fyll er nok til ca 5 fileter. Det spørs hvor mye du har i hver.
Jeg skulle nok ha surret kyllingen inn motsatt vei, for fyllet rant delvis ut etterhvert som heten steg i ovnen, eller så kunne jeg ha påspandert to skinker pr. rull.
Filetene ble stekt på 225 grader i 20 minutter. Vi spiste dem med grønn salat, blomkålpuré og spinatsaus.
Man kan enten smøre på ingrediensene til fyllet lagvis, eller blande alt før det smøres på, som jeg gjorde.