Surret asparges i heit krem

Det er spesielt en forrett som går igjen her i huset. Denne fikk jeg første gang servert hos en god venninne, for mange år siden.

Retten består vanligvis av Parmaskinke, Philadelphia og apargestopper. I går følte jeg for å fornye denne, og da falt valget på en litt heitere utgave.

I og med at Matbloggsentralen har en spekeskinke-utfordring med skinken Æra gående, blir denne et av mine bidrag i utfordringen.

Til 6 surrete asparges brukte jeg

  • 2 pk aspargestopper
  • 6 Æra skinker (1 pk)
  • 150 gr ost Philadelphia
  • 1 rød chilipepper (små biter)
  • 1 fedd hvitløk (små biter)

Philadelphia, chili og hvitløk blandes. Smør ostekremen på midten av hver skinke, og legg en bunt med aspargestopper midt i osten. Rull deretter skinken rundt. Skinken deler seg litt mens du surrer/ruller, men osten hjelper deg med å holde den på plass.

Rullene stekes på 200 grader i 10 minutter.

Denne oppskriften gir mye ostekrem. Den blir derfor mektig, og det holder med en aspargesrull pr. person (etter mitt magemål).

 

Suret asparges i heit krem

 

 

 

 

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk