Kremet spaghettini med smak av trøffel

Jeg setter stor pris på tilbakemeldinger fra leserne mine, og om hva de ønsker å få tips om. Jeg har blitt spurt om jeg ikke kan legge ut noen lettvinte oppskrifter, og selvfølgelig kan jeg det. 🙂

Her kommer oppskriften på middagen vi hadde i går. En veldig lettvint og smakfull middag.

Til 3 porsjoner brukte jeg

  • kokt spaghettini til 3 porsjoner
  • 1 glass La Tartufata (kjøpt på Meny)
  • 50 gr Creme Fraiche
  • 1 dl fløte
  • 1 ts salt
  • 70 gr Parmesan
  • Crispisalat i strimler (mengde etter eget ønske)
  • 1 avocado i biter

Tartufata, Creme Fraiche, fløte, salt og parmesan ble kokt til Parmesanen smeltet og sausen fikk en tykkere konsistens. Spaghettinien kokte samtidig med sausen. Mens dette var på kok, strimlet jeg Crispisalaten og skjærte avocadoen i biter.

Når sausen var ferdig, blandet jeg denne med den ferdigkokte spaghettinien. Deretter blandet jeg inn salaten og avocadoen.

Jeg spiste dette med tomat og fersk hjemmelagd foccacia. Gutta som ønsket litt kjøtt til maten, spiste den også med skinke.

En vellykket og lettvint lørdagsmiddag. 🙂

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?