Spinat- og appelsinjuice

Etter å ha vært forkjøla siden midten av desember, har jeg nå satt i gang med juiceproduksjonen her hjemme. I helgen lagde jeg to porsjoner med denne Spinat- og appelsinjuicen. Mange blir skremt av ordet spinat, men den er veldig sunn og anvendelig og jeg bruker den til forskjellig som f.eks. i juice, rå, stekt eller i hamburgere. Jeg bruker altså mye spinat, og etter å ha lest mye fint om spinat her, kommer jeg til å fortsette med det.

Oppskrift

Til ca. 7,5 dl Spinat- og appelsinjuice brukte jeg

  • 6 appelsiner
  • 200 g spinat (1 stor pose)
  • 20 g fersk ingefær

Kjør alt i juicepressa (uten skall), og nyt et glass eller to med denne sunne, friske og gode juicen.

Spinat- og appelsinjuice

 

 

 

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk