Noen høydepunkter i 2014

2014 har vært et fantastisk år for Idéfull, hvor bloggen min og jeg har opplevd et stort steg framover og mye morsomt i bloggverdenen.

 

To av mine kakeoppskrifter vant to konkurranser i 2014 og jeg er veldig stolt av dette 🙂

Norges beste bakst; Min Saftige eplekake ble kåret til Norges Beste bakst i regi av Bremykt steke og bake. Juryens begrunnelse; «Eplekaken er veldig tradisjonell, og de fleste har nok et forhold til den. Tove Holter har gjort et par smarte grep med den tradisjonelle eplekaken, som gjør den ekstra god og saftig. Den har knust kjeks på toppen, noe som gir en god crunch, og bruk av epler som kjøres til mos og blandes i deigen gjør kaken saftig. Hvis du i tillegg baker denne med norske epler blir den en sikker vinner til enhver anledning i høst. Oppskriften er i tillegg veldig enkel å følge, og Tove har laget en flott presentasjon av kaken, både i bilde og tekst

Saftig eplekake4
OL-kaken 2014; Min Red Velvet Chili Chocolate Cake vant OL-kake-utfordring i regi av Matbloggsentralen og Tine. Juryens begrunnelse; «En spennende kake! Saftig og god på smak. Artig kombinasjoner av ingredienser. Rødbeter gir flott farge, saftighet og assosiasjoner til OL-verten Russland. Chili i midtlaget gir kaken en ekstra spark og energi, noe som er viktig under OL-konkurransene. Den flotte kremen med hvit kokos er et bilde på vinter og snø. En verdig vinner!»

Red Velvet Chili Chocolate Cake6

 

I skrivende stund, har det, siden jeg startet å blogge om mat; 1. mai 2011, vært 971 267 sidevisninger på bloggen, så det burde være store sjanser for å passere millionen en gang på nyåret.

 

På bloggen er det 557 innlegg, hvor du finner idéer om f.eks. forretter, hovedretter, desserter, kaker, gjærbakst, brød, supper, hamburgere, pasta, taler, limericker, dikt og borddekking til diverse anledninger, for å nevne noen, og de 3 mest besøkte innleggene i 2014 er

 

1.Luftige horn

Luftige horn

 

2. Fløyelsmyke Sarah Bernard

 

3. Hjemmelaget eggelikør

Eggelikør

 

 

Jeg har allerede fått hint om at 2015 kommer til å bli like spennende, om ikke enda mer. Jeg gleder meg, og håper du har lyst til å følge meg på dette.

 

Takker med dette for det gamle, og benytter samtidig muligheten til å ønske alle et riktig godt nytt år!

Nyttårshilsen

 

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk