Sopp- og JordskokkSuppe

Sponset innlegg.

Denne suppen er lagd for å teste ut Philips SoupMaker. Jeg har nå prøvd suppekokeren og er kjempefornøyd med den. Den blir ikke satt innerst i skapet med det første, for det var ikke mye jobb med å lage denne suppen, og jeg ser fram til å lage nye supper i den.

Til ca. 1 liter Sopp- og JordskokkSuppe brukte jeg

  • 200 g aromasopp
  • 100 g jordskokk
  • 100 g sjalottløk
  • 4 store fedd hvitløk
  • 6 dl vann
  • 3 ss kyllingfond
  • salt etter behov
  • 1 dl matfløte (has i når suppen er klar)

Skjær opp sopp, jordskokk, sjalott- og hvitløk i små biter. Ha alle ingrediensene i suppekokeren og velg ønsket program. Jeg valgte det som gir «jevn suppe». Når det gjelder salt, kan det nevnes at jeg hadde først i 5 gram salt, men måtte bruke mer når suppen var ferdig. Smak til med salt.

Når suppen var ferdig, hadde jeg i 1 dl matfløte og bruke den manuelle blandingsfunksjonen for å røre inn denne.

Suppen ble servert med sprøstekt bacon, gressløk og litt olivenolje.

Da denne er litt mektig, anbefaler jeg den mest som forrett eller f.eks. i små suppeglass på et koldtbord.

 

Sopp- og JordskokkSuppe

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk