Sponset innlegg.
Denne suppen er lagd for å teste ut Philips SoupMaker. Jeg har nå prøvd suppekokeren og er kjempefornøyd med den. Den blir ikke satt innerst i skapet med det første, for det var ikke mye jobb med å lage denne suppen, og jeg ser fram til å lage nye supper i den.
Til ca. 1 liter Sopp- og JordskokkSuppe brukte jeg
- 200 g aromasopp
- 100 g jordskokk
- 100 g sjalottløk
- 4 store fedd hvitløk
- 6 dl vann
- 3 ss kyllingfond
- salt etter behov
- 1 dl matfløte (has i når suppen er klar)
Skjær opp sopp, jordskokk, sjalott- og hvitløk i små biter. Ha alle ingrediensene i suppekokeren og velg ønsket program. Jeg valgte det som gir «jevn suppe». Når det gjelder salt, kan det nevnes at jeg hadde først i 5 gram salt, men måtte bruke mer når suppen var ferdig. Smak til med salt.
Når suppen var ferdig, hadde jeg i 1 dl matfløte og bruke den manuelle blandingsfunksjonen for å røre inn denne.
Suppen ble servert med sprøstekt bacon, gressløk og litt olivenolje.
Da denne er litt mektig, anbefaler jeg den mest som forrett eller f.eks. i små suppeglass på et koldtbord.