Smoothie – Mango, druer og jordbær

Det er konfirmasjonshelg, og med den fulgte tre kakeønsker fra gode venner.

Med kaker som tar tid å lage, utprøving med forskjellig pynt, bildetaging m.m., ble jeg plutselig litt sliten… 🙂

I dag skal jeg pynte den siste kaken, men før dette, måtte det litt påfyll av energi til, og i dag ble den i form av en smoothie. Dermed fikk jeg endelig muligheten til å prøve ut premien jeg vant i Bringebærutfordringen i regi av Matbloggsentralen og Frukt.no.

Oppskriften jeg vant med, finner du her.

Premien ble innviet med 5 dl smooth og deilig kos av

  • 60 gr druer, store Muskatell (fjern steinene)
  • 100 gr mango
  • 1 banan
  • 100 gr gresk yoghurt naturell
  • 1 dl skummet melk
  • 100 gr frosne jordbær

Husk å fjerne steinene fra druene. Kjøres i blender til ønsket konsistens.

Av de 3 forskjellige blenderne vi har hatt tidligere (inkludert den vi har nå), er dette den beste vi har hatt. Det var en ny opplevelse å se hvor rask tid en smoothie faktisk kan bli til på 🙂 Gleder meg til å bruke denne flere ganger.

 

Smoothie - mango druer og jorbær

Smoothie - mango druer og jorbær

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk