I går skulle vi ha sjokoladepudding til dessert, men fordi vi ble så mette etter middagen, var det ikke alle som hadde plass til den. Det ble allikevel en liten smaksprøve, så nå gleder vi oss til morgendagens dessert.
Til sjokoladepudding med vaniljesaus inni trenger du
- 1 pk sjokoladepudding
- vaniljesaus (fryst i biter – ønsket størrelse)
Jeg lagde sjokoladepuddingen etter anvisning på pakken, og lot den stå til kjøling i ca 40 minutter før jeg fordelte den i glassene. Dette fordi glassene jeg hadde valgt, ikke ville tåle den glovarme puddingen.
Dette løser du ut fra hvilke dessertglass du skal bruke.
For å få vaniljesausen inni sjokoladepuddingen, må du fryse den. Jeg frøs den ned dagen i forveien, og hadde dermed passe store biter av vaniljesaus som jeg kunne stikke nedi puddingen.
Avkjølt sjokoladepudding, men fortsatt ikke stiv… Nå kan du putte frossen vaniljesaus i biter hvor du ønsker det inni sjokoladepuddingen.
Jeg brukte to vaniljesausbiter til hvert glass.
Puddingen må lages noen timer i forveien før de skal nytes, slik at sausen rekker å smelte.