Parmasurret kylling med chili og avocado

Parmasurret kylling med chili og avocado, ble en smakfull middag med forskjellige tilbakemeldinger.

I dag lagde jeg en parmasurret kylling med chili og avocado inni, servert med spaghettini, rucola, spinat, paprika, chilisaus og tomat.

Jeg likte det, mannen min syntes det ble litt mye chili, eldstemann syntes det smakte rart, og minstemann slapp unna med bare parmasurret kylling uten innhold.

Til 4 personer trenger du
  • 4 kyllingfileter
  • 7 chili
  • 1/2 avocado
  • olivenolje
  • 8 parmaskinker
  • 50 gram kuttet parmesan
  • 2 eggeplommer
  • 1 pk gogreen mat
  • spaghettini
  • ruccola
  • spinat
  • paprika
  • tomat

Jeg brukte totalt 7 chili.

Til kyllingen brukte jeg ca 1 chili og 1/2 avocado pluss en dæsj med olivenolje.

Dette ble most med stavmikser, og smørt på tre flatbankede kyllinger.

Deretter rullet jeg sammen kyllingene og surret to parmaskinker rundt hver av dem.

Kyllingene ble stekt i 25 minutter på 225 grader, men det hadde nok kanskje holdt å steke dem i 20 minutter.

Mens kyllingen godgjorde seg i ovnen, vasket og kuttet jeg grønnsakene, lagde sausen og kokte spaghettinien.

Sausen

Jeg kokte «mat», parmesan og chili noen minutter, og hadde deretter i 2 eggeplommer mens jeg rørte. Ikke kok sausen etter at du har hatt i plommene. Jeg trodde sausen var blitt mislykket, men etter å ha rørt hardt og lenge (føltes ihvertfall sånn), ble den fin.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Følg Idéfull på Facebook
Følg Mat for 2 på Facebook