En kjapp og lettvint middag stod på menyen i dag. Men, selv om det er fort gjort, betyr det ikke at det ikke kan være godt 🙂
I kjøleskapet hadde jeg Salma, og av grønt var det ikke det helt store utvalget som lyste mot meg. Heldigvis var vi bare to stykker som skulle ha mat, og dermed ikke så mange hensyn å ta.
Det kan ofte være vanskeligere å bestemme seg for hva man skal lage til middag hvis utvalget i kjøleskapet er stort. I dag var det lett å bestemme seg, for å si det sånn… 🙂
Middag med Salma og hvitløksbønner for to, bestod av
- 1 pk store hvite bønner (forkokt) av typen Go Green
- 1 ss Creme Fraiche (lett)
- 2 plommetomater
- 1 chili
- 2 store fedd hvitløk
- 1 vårløk
- 1 klype salt
- Salma (mengde etter ønske)
Stek Salma etter ønske. Litt eller mye, du bestemmer. Ha Creme Fraiche, tomater, chili, hvitløk, vårløk og salt i en stekepanne. La dette surre litt. Ha deretter i de hvite bønnene. Dette er ferdig når bønnene er varme. Fort gjort 🙂