Rosa GT - Rosa Gin & Tonic - Oppskrift Idefull

Gin & Tonic – Rosa GT

Gin & Tonic har aldri vært en kombinasjon for meg. Jeg har ingen god grunn for dette, for jeg har ikke smakt Gin & Tonic før. Det skyldes kanskje at det bare har vært andre forfriskende og perlende væsker jeg heller har hatt lyst til å fylle glasset med. Men, det var helt til jeg oppdaget Rosa GT!

Med nyoppdaget Rosa GT (for min del) ble det ekstra stas på Afterski (den første på over 2 år etter pandemien) for noen helger siden – Den overbevisende Rosa GT ble servert i et stort glass med mange roseknopper og isbiter i.

Nyvunnet GT-inspirasjon måtte testes ut når jeg kom hjem fra fjellet, men utfordringen ble å få tak i roseknopper. Etter flere forsøk, droppet jeg roseknoppene og gikk heller for idéen om å bruke bringebær og sitronmelisse i glasset = En rosa gt-fryd for øyet.

Et glass Gin & Tonic – Rosa GT er laget av

Her overlater jeg til dine smaksløker å avgjøre hvor mye og hvilke smaker du skal bruke, men deler oppskriften på hvordan jeg liker den. Glasset jeg bruker, og som du ser på bildene, rommer 7 dl væske.

  • 0,5 dl rosa Gin
  • 3 – 5 dl Rosa Schweppes eller en boks med «Vill og vellaga» med smak av rabarbra fra Røros Bryggeri eller Frus med bringebærsmak
  • Isbiter
  • Bringebær – frosne eller ferske
  • Sitronmelisse

Blandes og nytes.

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk