Rødbete- og druejuice

 

Frukt- og grønnsaksjuice kan lages i de uendeligste kombinasjoner, og man trenger ikke følge en oppskrift for å lage juice. Hos meg finner du mange idéer til hva som kan brukes og blandes, men om du bruker mer eller mindre av noe, eller dropper å bruke noe av det jeg nevner, er helt opp til deg. Lag juicen etter din egen smak.

Denne gangen hadde jeg en stangselleri i. Dette fordi en kollega av meg sa den (bl.a) var brukt i en juice som het «rynkefri» i en juicebok som hun hadde. Om du blir rynkefri av denne juicen kan jeg ikke garantere, men sunn og god ble den. Det lukter mer stangselleri enn det smaker det av juicen, så ikke bli skremt før første slurk. 🙂

 

Oppskrift

Til ca. 7 dl juice brukte jeg

  • 400 g røde druer
  • 2 appelsiner (350 g)
  • 4 gulrøtter (300 g)
  • 260 g rødbete (skrellet)
  • 1 stangselleri

All oppgitt vekt er skrellet og rensket frukt og grønt.

 

Fremgangsmåte

Kjøres i juicepressa og nytes.

Rødbete- og druejuice

Rødbete- og druejuice

Rødbete- og druejuice

 

Juicen var også å finne på godt.no, sammen med tre andre fristende juicer.

Rødbete- og druejuice publisert på godt.no

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk