Novemberfavoritter – topp 3 besøkte innlegg i november

Novemberfavoritter – topp 3 besøkte innlegg i november er klar…

Ikke overraskende ble det hjemmelaget eggelikør som tronet toppen. Denne har vært mange sin favoritt i flere år nå, og den gjør seg godt i et lite glass som desemberkos, i tillegg til at den er en populær gave å gi bort, enten som julegave eller som vert-/vertinnegave.

Hjemmelaget eggelikør

Hjemmelaget eggelikør - eggelikør til jul - spiselig julegave - vertinnegave

Det er ikke bare oppskrifter jeg har delt her på bloggen. Novembers andre mest besøkte innlegg var Herrenes tale. Jeg har tre forskjellige taler, og selv om jeg vet hvilken dette gjelder, velger jeg å dele alle tre. Mulig denne er mye besøkt nå pga. alle julebordene som er på gang nå.

Nr. tre er ikke ringere enn lefsa jeg forbinder med jula; Tykklefsa. Denne hadde jeg et lite prosjekt med når jeg holdt i fjor, og til slutt kom jeg fram til at den beste måten å steke disse på, er i ovnen. Jeg liker at smaken av hjortetakksaltet kommer fram, så vær obs på mengden om du er redd for at det blir for mye. Jeg synes ikke det, men jeg har fått spørsmål ang. mengden jeg bruker.

Tykklefse - julelefse - oppskrift tykklefse

 

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk