Norges Beste Bakst

Nå skal Bremykt Steke og Bake kåre Norges Beste Bakst 2015.

Et godt bakverk, både duften og smaken av det, er noe av det beste som finnes. En kake eller annet bakverk, bakes i mange varianter, og nå er Bremykt Steke og Bake på jakt etter din aller beste oppskrift. De ønsker alle bidrag velkommen, men et premiss for å kunne delta i konkurransen med din oppskrift, er at den kan bakes med Bremykt Steke og Bake.

Av flere hundre innsendte bidrag, vant jeg Norges Beste Bakst 2014 med min Saftige Eplekake.

Jeg husker jeg stod på Strømmen Storsenter da tanken på at avgjørelsen i denne konkurransen skulle skje den dagen plutselig slo meg. Spent sjekket jeg siden til Bremykt Steke og Bake for å se. Bildet av kaken min var det første jeg så, og med bankende hjerte og vill jubel (inni meg) kunne jeg lese at: «Blant alle bidragene var det Tove Holters oppskrift på en saftig eplekake som stakk av med tittelen «Norges beste bakst» i 2014. Kaken utmerket seg med en smart og enkel bruk av tradisjonelle ingredienser som gjør kaken ekstra saftig.»

Hurra! En fantastisk følelse som gjorde en god dag enda bedre!

 

Saftig eplekake

 

Tiden etter at jeg vant, har jeg selvfølgelig fortsatt å bake, og jeg har fått være med på flere veldig spennende prosjekter. Et av dem var Annonser for Bremykt Steke og Bake i over 20 ukeblader/magasiner på vårparten, med bilde av meg, en av mine oppskrifter (Brownie + ostekake = sant) og omtale av bloggen min.

 

Bilder fra fotoshoot for annonsen i vårens ukeblader og magasiner.

 

Nå skal jeg få være med i juryen til Norges Beste Bakst 2015, og jeg gleder meg til å se alle de gode idéene som kommer inn. Den eneste bakdelen med å være med i juryen, er at jeg ikke får deltatt i selve konkurransen, men det skal ikke hindre meg i å dele mine gode oppskrifter med dere.

Senere i år avsløres enda en prosjekt jeg har fått være med på, og det gleder jeg meg også veldig til å vise dere.

Den fantastiske følelsen jeg hadde da jeg leste at jeg hadde vunnet, ble bare bedre og bedre etter hvert som jeg fikk være med på så mye spennende.

Lykke til!

 

Fjordland står bak blant annet Bremykt Steke og Bake og konkurransen «Norges beste bakst», og dette innlegget er skrevet i forbindelse med et samarbeid jeg har med dem etter at jeg vant konkurransen i 2014.

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk