Noen høydepunkter i 2017

Noen høydepunkter i 2017 – Takknemlig og stolt, kan jeg fortelle at noen av høydepunktene i 2017 er definitivt alle filmene jeg har lagd i samarbeid med Bremykt og Baker- og Konditorlandslaget, og at jeg startet enda en blogg hvor jeg deler smakfulle idéer for 2; www.matfor2.no.

Nok en gang kan jeg oppsummere året som har gått med at det har vært et fantastisk år for Idéfull, hvor både bloggen(e) min(e) og jeg har opplevd mye morsomt og lærerikt sammen, og jeg ser allerede fram mot et nytt år med nye muligheter til å kunne inspirere og engasjere dere med min matglede.

De tre mest besøkte innleggene i 2017, er også innlegg som har vært godt besøkt tidligere år, og det er vel ingen overraskelse at mine luftige horn troner på førsteplassen. Eggelikøren ligger på plass nr. to og på tredjeplassen finner vi en nykommer; Pavlova med appelsin- og sitroncurd.

Luftige Horn

Luftige horn

Hjemmelaget eggelikør

Eggelikør

Pavlova med appelsin- og sitroncurd

Pavlova med appelsin- og sitron curd

Siden denne sjokoladekaken ligger på fjerdeplassen med bare noen få klikk unna tredjeplassen, tar jeg den også med.

Saftig sjokoladekake i liten langpanne 

Sjokoladekake i liten langpanne

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk