Svinesnitzel med salat og dressing

Svinesnitzel med salat og dressing – en kjempegod og lettvint middag. Smakstilsett svinesnitzelen med det du måtte ønske av krydder. Jeg brukte potetgull og dette var enklere enn jeg trodde. Hurra!

Til svinesnitzelen brukte jeg

  • indrefilet av svin
  • potetgull med salt og pepper
  • mel tilsatt ønsket krydder
  • egg
  • salat

Jeg delte svinefileten i ønsket størrelse biter og banket dem flate. Deretter dyppet jeg dem i mel, egg og panering.

Melblanding

  • 1 ts ingefær
  • 1/2 ts hvitløk
  • litt pepper
  • 1/2 ts salt
  • 2 ss mel

Bland alt.

Eggdypping

  • 2 egg

Pisk egget.

Panering

  • Potetgull – salt og pepper – Joda, det går an å bruke potetgull

Knuses til smuler med stavmikser.

Jeg dyppet svinefiletene først i melblandingen, så i egget og så til slutt i potetgullsmulene.

Stekes i stekepanne og deretter noen minutter i ovnen til gjennomstekt, eller hele tiden i stekepannen. Du bestemmer.

Dressingen er laget av

  • 3 ss creme fraiche
  • 1 ts dijon sennep
  • kapers (ønsket mengde)

Svinesnitzelen ble servert med salat og friske bringebær. Et perfekt lite måltid.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?