Svinesnitzel med salat og dressing – en kjempegod og lettvint middag. Smakstilsett svinesnitzelen med det du måtte ønske av krydder. Jeg brukte potetgull og dette var enklere enn jeg trodde. Hurra!
Til svinesnitzelen brukte jeg
- indrefilet av svin
- potetgull med salt og pepper
- mel tilsatt ønsket krydder
- egg
- salat
Jeg delte svinefileten i ønsket størrelse biter og banket dem flate. Deretter dyppet jeg dem i mel, egg og panering.
Melblanding
- 1 ts ingefær
- 1/2 ts hvitløk
- litt pepper
- 1/2 ts salt
- 2 ss mel
Bland alt.
Eggdypping
- 2 egg
Pisk egget.
Panering
- Potetgull – salt og pepper – Joda, det går an å bruke potetgull
Knuses til smuler med stavmikser.
Jeg dyppet svinefiletene først i melblandingen, så i egget og så til slutt i potetgullsmulene.
Stekes i stekepanne og deretter noen minutter i ovnen til gjennomstekt, eller hele tiden i stekepannen. Du bestemmer.
Dressingen er laget av
- 3 ss creme fraiche
- 1 ts dijon sennep
- kapers (ønsket mengde)
Svinesnitzelen ble servert med salat og friske bringebær. Et perfekt lite måltid.