Stekt fetaost med laks

Stekt fetaost med laks og litt grønt til ble den perfekte middagen forrige helg.

Dette er ingen oppskrift, men et tips til et kjempegodt og smakfullt måltid som er raskt å lage.
Om du da ikke skal ha brød eller loff til og ønsker å bake det først.

Til stekt fetaost med laks trenger du

  • laks (eller kylling om du skulle heller foretrekke det)
  • fetaost (jeg brukte 200 g Apetina feta natural)
  • grønnsaker du liker
  • Ev. et godt brød til

Jeg steker laksen på sterk varme, sånn at den blir sprø på utsiden og litt rå inni.

Fetaosten deler jeg i to, på langs, og steker den noen minutter på middels pluss varme i litt olje til den får en fin farge. Den smelter ikke og flyter utover når den stekes, den blir litt fastere i fisken og litt sterkere/saltere i smaken (det er hva jeg opplever).

Serveres lunt på en seng av grønnsaker.

Vi spiste dette sammen med Ruccola, tomater, spirer og revet gulrot.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?