Stekt fetaost med laks og litt grønt til ble den perfekte middagen forrige helg.
Dette er ingen oppskrift, men et tips til et kjempegodt og smakfullt måltid som er raskt å lage.
Om du da ikke skal ha brød eller loff til og ønsker å bake det først.
Til stekt fetaost med laks trenger du
- laks (eller kylling om du skulle heller foretrekke det)
- fetaost (jeg brukte 200 g Apetina feta natural)
- grønnsaker du liker
- Ev. et godt brød til
Jeg steker laksen på sterk varme, sånn at den blir sprø på utsiden og litt rå inni.
Fetaosten deler jeg i to, på langs, og steker den noen minutter på middels pluss varme i litt olje til den får en fin farge. Den smelter ikke og flyter utover når den stekes, den blir litt fastere i fisken og litt sterkere/saltere i smaken (det er hva jeg opplever).
Serveres lunt på en seng av grønnsaker.
Vi spiste dette sammen med Ruccola, tomater, spirer og revet gulrot.