Forrige helg hadde mannen min og jeg fri fra oppussing og tok en alenehelg på hytta. Det var mye som skulle gjøres, men vi fikk også tid til litt kos.
Middagen den ene dagen ble servert så sent at det ble for mørkt til å ta bilder. Denne lager jeg igjen en annen dag for å kunne dele den med dere.
Laks og perlepoteter derimot, kom på bordet før sola gikk ned, og jeg kan derfor dele denne lettvinte og smakfulle middagen med dere.
Til laks med perlepoteter brukte jeg
- Laks (ønsket mengde)
- Perlepoteter (1 pk)
- 1 dl kremfløte
- 1/3 boks creme fraiche
- Litt revet parmesan (mengde etter ønske)
- Vårløk (spar litt til servering)
- Ruccola
Kok potetene møre. Ha dem deretter i en stekepanne/kjele og la dem putre i kremfløte, creme fraiche, revet parmesan og vårløk mens laksen steker.
Serveres på en seng av ruccola toppet med vårløk.