Laks med perlepoteter

Forrige helg hadde mannen min og jeg fri fra oppussing og tok en alenehelg på hytta. Det var mye som skulle gjøres, men vi fikk også tid til litt kos.

Middagen den ene dagen ble servert så sent at det ble for mørkt til å ta bilder. Denne lager jeg igjen en annen dag for å kunne dele den med dere.

Laks og perlepoteter derimot, kom på bordet før sola gikk ned, og jeg kan derfor dele denne lettvinte og smakfulle middagen med dere.

Til laks med perlepoteter brukte jeg

  • Laks (ønsket mengde)
  • Perlepoteter (1 pk)
  • 1 dl kremfløte
  • 1/3 boks creme fraiche
  • Litt revet parmesan (mengde etter ønske)
  • Vårløk (spar litt til servering)
  • Ruccola

Kok potetene møre. Ha dem deretter i en stekepanne/kjele og la dem putre i kremfløte, creme fraiche, revet parmesan og vårløk mens laksen steker.

Serveres på en seng av ruccola toppet med vårløk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?