Spaghetti med ostesaus

Spaghetti med ostesaus eller kanskje jeg skal si restesaus med bl.a. urteost fra forrige innlegg om innbakt kylling og pestorester fra lakselasagnen. Ostesausen kan lages med mye forskjellig godt, men i denne har jeg brukt av diverse rester jeg hadde stående. Spaghetti med kylling og ostesaus må gjerne gjentas her i huset.

Ostesausen er laget av

  • Philadelphia med hvitløk og urter – lett
  • 2 dl fløte
  • 1 dl hvitvin
  • 1/2 glass pesto av typen Jacobs
  • Om du har mer av Basilikum fra lasagnen, kan du bruke dette
Mens spaghettien kokte, stekte jeg noen kyllingbiter. Når disse var så godt som ferdige, hadde jeg ovennevnte ingredienser i stekepannen og lot dette surre litt. Blir sausen for tynn, fikses dette fort med litt maizena utrørt i litt vann som kokes inn i sausen.
PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk