Innbakt kylling

Innbakt kylling – dette er en saftig og smakfull måte å servere kyllingen på. Her er det ikke så mye oppskrift, men mer tips om hva du kan lage. Jeg lagde dobbel porsjon, sånn at middagen neste dag ville bli ganske så enkel å lage.

Til den innbakte kyllingen brukte jeg

  • Kyllingfilet
  • Bacon – tørrsaltet
  • Philadelphia med urter – lett
Lag en lomme i kyllingen med plass til osten. Bruk ønsket mengde. Surr baconet rundt og brun baconsurret kylling i stekepannen før du steker den noen minutter i ovnen. Jeg stekte dem på 200 grader i 15 minutter. Steketid avhenger av størrelsen på fileten og hvor lenge du steker den i stekepannen før den havner i stekeovnen.

I tillegg trenger du

  • Potetmos – se innlegg for potetmos her om du skulle trenge det
  • Fargerik salat
Dette ble en smakfull og fargerik middag som ble satt pris på flere dager enn bare den ene.
PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk