Smakfull spinat- og soppkombo – tilbehøret som gjør grillmaten enda bedre.
Et raskt og lettvint tilbehør som gjorde seg godt på den grillede biffen mannen serverte her om dagen.
Det var fortsatt litt spinat, kapers og pinjekjerner igjen etter laksen med potetmos og smørstekt spinat og kapers, og dette ble brukt i denne komboen.
Smakfull spinat- og soppkombo ble laget av
- 10 aromasopp («skrellet» og uten stilk)
- 2 ss smør
- 80 g spinat
- 20 g kapers
- 1 ss creme fraiche lett
- 1 ts dijon sennep
- ristede pinjekjerner
Jeg «skreller» alltid aromasoppen og fjerner stilken. Soppen skrelles ved at jeg drar av hinnen på toppen.
Skjær soppen i biter (ønsket størrelse). Brun soppen i smøret. Når du er fornøyd med soppen tilsetter du spinaten og kapers. Etter ett minutt sånn ca. kan creme fraiche og sennep røres inn. Pinjekjernene strøs over helt til slutt (bildet ble visst tatt før jeg så at jeg hadde pinjekjerner på kjøkkenet…)